221203 (2) : Let's Get Tropical x Brooklyn

Helgen är äntligen här, såklart med två heta dansgolv och en vibrerande fest väntar när Let’s Get Tropical äntligen är tillbaka! Dessutom kör vi hiphopklubben Brooklyn! Två dansgolv under ett tak Lördagen den 3 december!

❤︎KYRKAN: LET’S GET TROPICAL❤︎
Let’s Get Tropical är en fest fylld av glädje och passion när Babel förvandlas till ett tropiskt safari. En exotisk fusion av latin-rytmer, flyktiga nätter, frihet och dans. En hyllning till Reggaeton, Bachata, Baile Funk, Kizomba, Moombah, Salsa och Kärlek. Vi kickar ut det negativa och celebrerar livet med intensitet, värme och karneval!

❤︎VARDAGSRUMMET: BROOKLYN❤︎
Välkomna till hiphopklubben som hyllar de festligaste, tyngsta och fräshaste stilarna. Alltifrån från 90’s klassiker till de senaste låtarna som är inflätade med närliggande genres. En dansromans spetsat med b-girls, b-boys, 808’s och iskalla drinkar. Believe The Hype!


VAD: Let’s Get Tropical x Brooklyn
NÄR: Lördag 3 dec, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: → Halva priset (60kr) innan 00:30 om du attendar FB-eventet (OBS! begränsat antal), sedan 120 kr
ÅLDER: 22 år, 20 år med förköpsbiljett (obs! begränsat antal)
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande.


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.