221202 : Divine Fridays x Afrobeat Madness

Strunta i om snön ligger vit och kall där ute för på insidan har vi våra hetaste klubbar! Fredagen den 2 december kör vi Divine Fridays – en mix av det bästa och Afrobeat Madness – en klubbkväll med fokus på det bästa inom Afrobeat och R&B. Se fram emot två dansgolv som tar fram allt vi älskar att gå loss till!

❤︎KYRKAN: AFROBEAT MADNESS❤︎
Afrobeat Madness är klubben som tar oss till nya höjder och äventyr. Förvänta er ett dansgolv som är LIT och i högtalarna pumpas Wizkid, Fuse ODG, L.A.X, D’Banj, Mr Eazi, Kcee, Flavour, Olamide, Timaya, Davido, Tekno, Wande Coal, P-Square, Tiwa Savage och Maleek Berry.

❤︎VARDAGSRUMMET: DIVINE FRIDAYS❤︎
Efter en lång vecka finns det inget bättre än att gå ut med vänner och släppa taget på dansgolvet. Låt rytmen hypnotisera dig och tonen styra dina steg. Dröm dig iväg till en tropiskt urban-party och njut av Malmös bästa dansgolv. Det blir hetta, överraskningar, svettigt dansgolv & allt ni längtar efter. Divine Fridays bjuder på en divine mix av reggaeton, tropisk house, hiphop och rnb!

Vacation Forever – Real Life Whatever!


VAD: Divine Fridays x Afrobeat Madness
NÄR: Fredag 2 december, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr på babelmalmo.se/biljetter
DÖRREN: Halva priset (60kr) fram till 00:30 om du attendar FB-eventet (OBS! begränsat antal), annars 120 kr
ÅLDER: 20 år
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande.


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.