220930 (2) : R&B Klubben

Vi välkomnar er till vår fetaste klubb! Fredagen den 30 september tar r&b och hiphop över Babels dansgolv. Vi utlovar en hot and heavy R&B klubb!

Det finns inget bättre än att bli blessad av sin bästa R&B. Fredagen den 30 september lovas de bästa vibbarna och maraton-dans till låtarna vi älskar att gå loss till, All Night Long! Vi kör två dansgolv med det bästa inom hip hop och R&B med inga mindre än DJ DAM1 & DJ NAFFSAID bakom spakarna!

En total nostalgi-tripp mixat med moderna klassiker. Från 90-talets guldålder till dagens största artister. Vad sägs om Janet Jackson eller SZA? Mary J Blige eller Solange?

Det finns såå många guldkorn som kommer att dansas till. Märk kvällen i kalendern, because it’s going DOWN!R&Bklubben


VAD: R&B Klubben
NÄR: Fredag 30 september, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Halva priset (60 kr) innan 00:30 om du attendar FB-eventet och visar upp det på din smartphone i kassan, annars 120 kr
ÅLDER: 20 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.