220812 : Semesterklubben

Äntligen får vi fira sommar och ledighet i hettan när Semesterklubben bjuder in er till ännu en pangfredagen den 12 augusti!

SEMESTERKLUBBEN
Sommaren är officiellt här på Babel! PS: Självklart har vi hela huset öppet.

Det är semester varje kväll när semesterklubben bjuder till fest – stök – good vibes. Oavsett om du skall jobba dagen efter eller inte. Fokuset är på hits, hiphop, rnb, disco och tropiska rytmer, det blir en riktig vacay-feeling när Semesterklubben kör på Babel!

Cocktail-menyn står redo och vi kommer skaka loss läskande, krispiga paraply-drinkar till den som vill må som en riktig semester-lirare! Kom och dansa loss och fira sommaren med oss. Det kommer strömmas ut kärlekstoner av hip hop, rnb och classics – allt som hör sommaren till.

Vi träffas, dansar och svettas i semesterns tecken. En salig blandning av allt de vi alla älskar, och vill dela med oss av.


VAD: Semesterklubben
NÄR: Fredag 12 augusti, kl 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan 00:30 om du attendar FB-eventet och visar upp det på din smartphone i kassan, annars 120 kr
ÅLDER: 20 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.