220806 : Sommar Bonanza

Sommarens överlägset roligaste fest fortsätter, lördagen den 6 augusti! Babels mest dansgalna och populäraste klubb BONANZA – ger er det finaste inom r&b, dancehall, hiphop, afrobeat och reggaeton i SOMMAR VARIATION!

SOMMAR BONANZA!
Kyrkans övre plan har förvandlats till en party-terrass utan dess like. Här uppe är det sommar året om med Babels fest-anda i allra högsta hugg. Släng på fest-kläderna, dra med era bästa festgäng och dansa loss till alla hits. Champagne, cocktails och splitternya menyer väntar två trappor upp – välkomna till terrassen!

I grund och botten allt som är gött. Lägg till somriga drinkar och iskalla öl så känns det som att du hamnat i paradiset. Fullt med glädje och romans – hela sommaren till 04.00.

Det blir ett äventyr varje lördag hela sommaren på Babel. En resa från Londons underjord till Favela i Rio de Janeiro, och allt däremellan. En sammanslagning av tropisk värme, karibiska aromer, koordinerade kroppsrörelser, glada rytmer, bas och oemotståndliga melodier.


VAD: Sommar Bonanza!
NÄR: Lördag 6 augusti, kl 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan 00:30 om du attendar FB-eventet och visar upp det på din smartphone i kassan, annars 120 kr
ÅLDER: 20 år med förköpsbiljett, 22 år i dörren utan förköpsbiljett.


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.