220723 : CONFESSIONS - Stand-up Tour med Petrina Solange, Nisse Hallberg, Isak Jansson

Japp, det är dags igen! Sveriges bästa komiker åker nu på Sverigeturné för att patrullera landets stand up-scener. Som vanligt har vi laddat turnébussen med en fullskalig all star-line up. Lördagen den 23 juli kommer Petrina Solange, Nisse Hallberg och Isak Jansson!

NISSE HALLBERG
Ja, vad skall vi säga om Nisse som inte redan är väldokumenterat. En naturkraft med funny bones av sällan skådat slag. Med två Sverige-turnéer i bagaget, otaliga klubbframträdanden, tv-program, podcasts, krönikor och massa annat har Nisse byggt upp en enorm fanskara med sin storybaserade och autentiska humorstil.  Aktuell varje vecka med podcasten Kafferepet.

PETRINA SOLANGE
Fråga vem som helst som har lite koll på svenska stand up-scenen och alla kommer svara samma sak. Ingen är roligare än Petrina Solange. Petrina är utsedd till Årets Kvinnliga Komiker inte mindre än tre gånger av uppenbara skäl och är en självklar publikfavorit oavsett stad eller valet av ämne hon tar sig an. Att betrakta som en nationalskatt för detta land!  

ISAK JANSSON
Isak-febern har svept in som en virvelvind över humorsverige. Och med all rätt! Han är ständigt aktuell och en given skrattgaranti på klubbar och scener runtom landet. Vinnare av Årets Manliga Komiker 2020 och Årets Föreställning 2018 med den mycket hyllade “Quick – En humorshow”. Isak är också hjärnan bakom långkörande Rollspelsklubben. Vi älskar Isak. Dom flesta gör det!


VAD: Confessions med Nisse Hallberg, Petrina Solange & Isak Jansson
NÄR: Lördag 23 juli, 2022, 18:30, på scen 19:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 395 kr (+ förköpsavg) på Nortic
I DÖRREN: 420 kr


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.