220701 : Fredagsklubben

Fredagen den 1 juli kör vi en favorit i repris, Fredagsklubben intar Babel! Hemma-fest vibe möter ett smexigt dansgolv som bjuder in till FEST!


✦ FREDAGSKLUBBEN ✦
ÄNTLIGEN FREDAG! Dra ihop gänget för det blir återigen hemmafest med fredagsklubben, Nicki Minaj, Drake, Cardi B och många fler!
Fredagsklubben bjuder självklart på det bästa inom hiphop, R&B, tropical, moombahton och classics av bästa sort. Det blir garanterat ett stökigt och gött dansgolv av bästa sort med regionens bästa DJs bakom skivspelarna!


✦ ⁠VARDAGSRUMMET
Är ju tillbaka just denna helg! – Vardagsrummet är en oas i det stora hela. Det som tidigare var lilla baren har nu förvandlats till Malmös bästa häng. Viben är total och vi skrattar, tramsar och sippar på bubblande cocktails!


VAD: Fredagsklubben
NÄR: Fredag 1 juli, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr på Tickster.com
I DÖRREN: Fri entré innan 00:30 om du attendar FB-eventet och visar upp det på din smartphone i kassan, annars 120 kr
ÅLDER: 20 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.