220624 : Den Stora Midsommarfesten 2022

Äntligen närmar sig årets längsta dag. Fredagen den 24 juni får vi äntligen fira sommarens höjdpunkt! På Babel tar vi midsommarfirandet till nya höjder med traditionsenligt firande och Malmös kanske enda klubb-midsommarstång!

Är inte ängarna grönskande och solen värmande nog denna fredag så utlovar vi midsommarnatten garanterat festligaste och varmaste tillställning på Babel. Efter både en och två snapsvisor med släkten finns det inget mer vi ser fram emot än att få dansa loss till det finaste inom tropical, afrobeat, r&b, dancehall, reggaeton och hiphop! 

Så ät din midsommarlunch och dina jordgubbar, plocka dina 7 blommor och dansa skiten ur den här midsommaren tillsammans med oss på Babel! Vi ska fira dansa hela sommarnatten lång!


VAD: Den Stora Midsommarfesten 2022
NÄR: Fredag 24 juni, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan 00:30 om du attendar FB-eventet och visar upp det på din smartphone i kassan, annars 120 kr
ÅLDER: 20 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.