220520 (2) : I Aint Sorry + Tea & Timbe X Fredagsklubben

I Aint Sorry med Tea & Timbe är tillbaka just för denna LJUVA kväll! Tillsammans med Fredagsklubben blir det just det vi behöver för att släppa loss! ✦ I AIN’T SORRY – Tea & Timbe

Är ni redo?? Är vi ens redo? 4 one night only gör I aint sorry comeback i baren på Babel! Det kommer att vara dubbelt så mycket pynt, dubbelt så mycket hits och 1000 gånger mer fest. Drinkarna är SYRLIGA och musiken är sexig. C U AT THE DANCEFLOOR.

Tea & Timbe
Duon Timbe och Tea har slagit ihop sina skarpa samt vackra huvuden och skapat Malmös nya favoritklubb – I Ain’t Sorry. Partybudgeten är alltid maxad när Timbe & Tea bestämmer. Det blir mycket RnB, Hip Hop och massor med tjejer pga vi älskar tjejer och ain’t sorry about it. Deras favoritsaker är hits, glitter, girls och packade dansgolv, och de ser till att få med sig alla fyra när de tar över DJ-båset.
Det kommer att bli nya favoriter tillsammans med vår topp 100-lista sen -95. Vi har en kärlek för många genrer och spelar prick allt vi älskar att dansa till men våra hjärtan slår lite extra för sexig rnb


FREDAGSKLUBBEN
ÄNTLIGEN FREDAG! Dra ihop gänget för det blir återigen hemmafest med fredagsklubben, Nicki Minaj, Drake, Cardi B och många fler!
Fredagsklubben bjuder självklart på det bästa inom hiphop, R&B, tropical, moombahton och classics av bästa sort. Det blir garanterat ett stökigt och gött dansgolv av bästa sort med regionens bästa DJs bakom skivspelarna!


VAD: I Aint Sorry x Fredagsklubben
NÄR: Fredag 20 Maj, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan midnatt om du attendar FB-eventet (OBS! begränsat antal), sedan 120 kr
ÅLDER: 20 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.