220129 : Alice Boman (SE) LIVE - INSTÄLLT

Tyvärr måste vi meddela att att vi på grund av rådande restriktioner och smittoläge har tvingats att ställa in denna konsert.

Då Alice sitter och jobbar på sitt nya album under våren har vi svårt att pussla ihop ett datum just nu och väljer istället att blicka framåt för att kunna planera fritt när vi är på gång igen!

För dig som köpt biljett sker återbetalning automatiskt och du kommer att få ett mail om detta från vår biljettleverantör Tickster. Så håll koll på din mail (även skräpkorgen) om detta!

Om du har några frågor gällande din återbetalning, kontakta den officiella biljettleverantören Tickster.

ALICE BOMAN (SE)
Drömlik och vacker pop från Malmö. Levererad med finess och ett sublimt hjärtskärande sound. Alice Bomans första EP ”Skisser” (2013) skrevs hemma i sovrummet i Malmö utan en tanke på att någon skulle höra. Men en demo med inspelningarna nådde Adrian Recordings och resten är historia.

Efter att pressreleasen skickades ut hände allt av sig själv. I juni 2013 var hennes låt ”Waiting” den andra mest bloggade låten i världen. 2014 kom ”EP II” och musikskribenter golvades av hennes ärliga, avskalade musik.

Efter framgångar i internationella medier, Tv-seriehits och stora turnéer får vi den 29 januari äntligen se Alice Boman på hemmaplan igen!

VIKTIGT – Vid ankomst krävs uppvisande av vaccinationsbevis plus giltig legitimation enligt folkhälsomyndighetens restriktioner för allmänna sammankomster. Mer info –> Vaccinationsbevis – Information

VAD: Alice Boman (SE) LIVE
NÄR: Lördag 29 januari, 2022, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 200 kr (plus förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Alice Boman


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.