211002 (2) : BONANZA pres. Gee Dixon (SE) LIVE + KLUBB

ÄNTLIGEN är det dags! Den 2 oktober slår vi upp portarna helt utan restriktioner och vi gör det med en MÄKTIG fest! GEE DIXON kommer och kör live och från DJ-båset levereras de fetaste av BEATS och VIBES hela natten lång!

Gee Dixon kommer till Babels scen och vi levererar en klubb-natt utan dess like! Gee Dixons hits som Majnoon, Shouf, Chikita och Ducka Baba pulseras ut. Hela Babel är öppet och fylld med överraskningar, feta beats & en stämning som är magisk!

GEE DIXON (SE)
Gee Dixon har varit en etablerad del av den svenska hiphop-scenen sedan 2012 då han gästade Carlitos ’Krigarsjäl Remix’ tillsammans med artister som Timbuktu, Moms och Fille. Därefter har han släppt flertalet singlar och EP:s, gästat på diverse låtar och även medverkat i TV4-succén ‘Lyckliga Gatan’ där han tolkade Arja Saijonmaas ‘Tacka livet’.

Förra året släppte han ett stort antal framgångsrika singlar – och senast presenterade han projektsläppet ‘Paraply’. Paraply är Dixons försvar, fuck-off och protest mot allt som sagts kring hans sätt att vara på, alla fördomar som han ständigt brottas med och sist men inte minst – en skildring av alla de motgångar som han fått gå igenom under väldigt kort tid.

VAD: Babel presenterar – Gee Dixon (SE) LIVE + KLUBB
NÄR: 23:30-04:00, på scen 01:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LINE-UP: Mr Jim, Dj Cleva, Ying Yang Sound (Dam1 & Kwick) , Dj Yosef (warm-up)
FÖRKÖP: 180 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 22 år, 20 år med förköpsbiljett, begränsat antal förköpsbiljetter.


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.