170506 : WOOHAH! – R&B, HIPHOP & FEST - Johanna Ritscher, Tannaz Bennisi + Residents - Maja Goffe, S.U.N.E, Laue

Södra Sveriges sexigaste, svettigaste och bästaste urbana klubb WOOHAH är tillbaka! De bjuder in på en sista fest för den här våren och blickar framåt mot den stora 5-års festen i Juni!

Bakom WOOHAH! står residentsen MAJA GOFFE, LAUE och S.U.N.E. Var för sig fyller de dansgolv runt om i Sverige men tillsammans ser ni dem bara på WOOHAH!

JOHANNA RITSCHER (Collabo Queens, Syrran, Femtastic)
Bara de senaste åren har Johanna Ritscher både under sitt eget namn och som DJ åt Gnucci spridit det djupa dunklet i New York, Rio de Janeiro, London, Berlin, Holland, Polen, halva Sverige, och öppnat för akter som Dillon Francis, Flosstradamus, Zebra Katz och Hudson Mohawke (TNGHT).

I somras drev hon den redan nu legendariska klubben Syrran Malmö tillsammans med Neyney & Eka från Femtastic som står nominerad till bästa klubb av Kingsize och Nöjesguiden!

När Johanna ställer sig bakom skivspelarna målar hon bländade kollage av hiphopkryddade tropicalproduktioner, släpig trap, djup house, UK-funky och andra basdrypande klubbrytmer.
https://soundcloud.com/johannaritscher

TANNAZ BENISI
Tannaz Benisi är just nu namnet på allas läppar! Denna supertalang har exploderat som en fyrverkeripjäs på Malmös klubbscen. Med spelningar på klassiska Club Honey och populära The ZOO i Köpenhamn visar Tannaz att hon är att räkna med. Genom att leverera det bästa från gårdagens R&B till morgondagens Hip-Hop och Trap, skapar Tannaz en skön vibe, toppat med dina framtida favoritlåtar.

RESIDENTS
MAJA GOFFE: Dancehall, hits & GT:s
S.U.N.E: Soul, RnB & Bump N Grind
LAUE: Trap, bangers & bara bra

Välkomna till WOOHAH! varannan lördag på Babel.

VAD: WOOHAH! – R&B, HIPHOP & FEST
NÄR: Lördag 6 maj, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Johanna Ritscher, Tannaz Bennisi
RESIDENTS: Maja Goffe, S.U.N.E, Laue
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré till 23.30, 2 för 1 till midnatt, sedan 120 kr
ÅLDER: 20 år