170408 : WOOHAH! – R&B, HIPHOP & FEST - DJ Taro, Frida Irave, ¯_(ツ)_/¯

Malmös mesta proffsklubb är tillbaka under april. Den här gången välkomnar vi varmare dagar tillsammans med Dj Taro, ¯\_(ツ)_/¯ och Frida Irave!

WOOHAH! - ResidentsBakom WOOHAH! står residentsen MAJA GOFFE, LAUE och S.U.N.E. Var för sig fyller de dansgolv runt om i Sverige men tillsammans ser ni dem bara på WOOHAH!

DJ TARO
DJ Taro är ända sedan 90-talet en av svensk hiphops nyckelfigurer och genom åren har han jobbat med de flesta av de bästa. Han driver också det inflytelserika skivbolaget Hemmalaget som står bakom flera artister inom dagens svenska hiphopscen, med artister som Ison & Fille, Mack Beats och Malcolm B.

FRIDA IRAVE (TUN UP)
Frida är en av Malmös bästa dancehall Djs och dansare! Grundaren av dansgruppen Irave Original Skankers som har uppträtt på bl.a. Dancehall Madness, Club Honey, Femtastic Klubben Syrran och Woohah. När Frida spelar kan du förvänta dig de bästa och senaste inom dancehall mixat med afrobeats. Fyah pon di dancefloor!

¯\_(ツ)_/¯ (SLACK CREW)
Shruggin’, dunno, old school emoji, “är det där en DJ?” – watch how you speak on his name. Oavsett benämning så levereras tsunamis av bra vibb. Ta med ditt lagom dåliga uppförande så ser ¯\_(ツ)_/¯ till att hålla dig sysselsatt.

RESIDENTS
MAJA GOFFE: Dancehall, hits & GT:s
S.U.N.E: Soul, RnB & Bump N Grind
LAUE: Trap, bangers & bara bra

Välkomna till WOOHAH! varannan lördag på Babel.

VAD: WOOHAH! – R&B, HIPHOP & FEST
NÄR: Lördag 8 april, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: DJ Taro, Frida Irave, ¯\_(ツ)_/¯
RESIDENTS: Maja Goffe, S.U.N.E, Laue
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré till 23.30, 2 för 1 till midnatt, sedan 120 kr
ÅLDER: 20 år