141010 : TUN UP! - Live: Etzia - DJs: Eka Scratch, Dance Kill Move, J Cartel, Irave, Makks - PREMIÄR

Tun Up är Malmös överlägset bästa tillhåll för alla som, precis som vi, inte kan få nog av svettiga dansgolv och baktung bas.

EtziaLIVE: ETZIA (Femtastic)
Med fantastiska låtar som Same Thing A Gwan och One Trick Pony och samarbeten med bl.a. Collie Buddz och Symbiz Sound i ryggen har Etzia gått från klarhet till klarhet och idag är hon en av de starkast lysande stjärnorna på Sveriges dancehall- och reggaehimmel. Förutom sin solokarriär är hon dessutom en del av Femtastic sound som varit en stor succé denna festivalsommar. Pepp!

EKAEKA SCRATCH (Femtastic, Syrran)
Ena halvan av Hip Hop-duon M.E.S.S. och en av Skånes absolut vassaste urban-DJ’s Eka Scratch är en del av Femtastic och även en av arrangörerna bakom Malmös tveklöst bästa onsdagshäng denna sommar; Syrran på Debaser. Denna kväll kommer hon både backa upp Etzias liveshow och köra ett superfett dj-set som det äkta proffs hon är.

Dance Kill MoveDANCE KILL MOVE (Enchufada, Generation Bass)
Med releaser på såväl Enchufada (Branko, Buraka som Sistema m.fl.) som Generation Bass så har Dance Kill Move, snabbt gjort sig ett namn inom global bass-scenen. Senast han spelade i Malmö var på Be Right Bass 2012 tillsammans med Copyflex – en kväll som sent ska glömmas.
https://soundcloud.com/dancekillmove

RESIDENTS – J CARTEL, IRAVE & MAKKS
Tillsammans med artister och selectors såväl lokala som internationella, vill vi fylla Babel med positivitet och glädje till tonerna av en perfekt mix mellan dancehall- och hiphop-hitsen du älskar och dansant världsbasmusik som gjord för att få din göt i gungning.

VAD: TUN UP! – PREMIÄR
NÄR: Fredag 10 Oktober, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Etzia
DJs: Eka Scratch, Dance Kill Move, J Cartel, Irave, Makks
I DÖRREN: Fri entré innan midnatt, sedan 100 kr. Student 80 kr.
ÅLDER: 18 år