151017 : En Karl Med Skägg - FINAL - LIVE: Billy Momo (SE)

Det har blivit dags för finalen för En Karl Med Skägg där Sveriges bästa skägg ska utses.

En Karl Med Skägg - FinalisterDet blir en kväll med mycket kärlek till skäggen, som sig bör, och vi har bjudit in en rad olika utställare som troligen kommer ge effekten att ni inte vill gå hem tomhänta.

På scenen kommer sjumannabandet Billy Momo från Stockholm underhålla oss med musik. Kanske känner ni igen denna låten som spelats i TV-serien Better Call Saul –  https://www.youtube.com/watch?v=ni3riw4Gz7k

Under kvällen kommer vi även att köra en liveauktion där olika auktionsobjekt som främst lokala företag skänkt åt oss till förmån för Min Stora Dag. Insamlingsstiftelsen Min Stora Dag hjälper barn med svåra sjukdomar till att få en välbehövlig paus från en vardag fylld med sjukhusrutiner.
http://www.minstoradag.org

Vi har en jury bestående utav erkända barberare, en president i WBMA (World Beard and Moustache Asociation) och en konstnär som dedikerar sin talang åt att avbilda skäggiga män från hela världen. Juryn kommer under kvällen tillsammans med folkets röst ge sina poäng till finalisterna för att vi slutligen ska få fram resultatet på vem som besitter Sveriges bästa skägg 2015.

23:00-03:00 håller klubben öppet och då får alla som vill stanna kvar.

Alla som älskar skägg är välkomna!

VAD: En Karl Med Skägg – Final
NÄR: Lördag 17 oktober, kl 19:30-23:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 195 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11), Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 195 kr
ÅLDER: 18 år
WWW: enkarlmedskagg.se