120616 (1) : Release- och mingelfest för EX-IT - en filmblogg av Teater Papillon

EX-IT är Teater Papillons filmblogg och ett gränssnitt tvärs igenom våra mest intima, tabubelagda och känsliga ögonblick. Då kärleksrelationer tar slut.

Har ett ex någonsin sagt till dig att ”Dina bröst ser ut som döda sälungar”? Har du, när du trott att allting var rosenrött, plötsligt blivit dumpad via ett sms? Eller har du kanske städat toaletten med din pojkväns tandborste precis innan du lämnat hans lägenhet för gått?

Du kommer väl ihåg brevfilmerna som visades på SVT:s långkörare Bullen, byt ut namnet Bullen mot EX-IT och tänk kärleksrelationer som inte riktigt gick som de skulle. Relationer med allt vad det innefattar; långvariga, tillfälliga, djupa, flyktiga, sexuella eller kanske destruktiva. Där har vi själva konceptet för Teater Papillons nya filmblogg – EX-IT.

Vi drar igång det hela med en release- och mingelfest som tillägnas allas våra ex! Denna afton kommer du bli bjussad på smått ångestfyllda och tragikomiska smakprov ur vår kommande kortfilmsserie, vilken baseras på allmän mänskliga och sanna historier. Kom till Babel, med eller utan ditt ex, och ta del av en skön releasekväll fylld med musik, stand up och gamla ex-minnen. Självklart kommer du kunna dela med dig till oss av dina historier. Kom ihåg – Inga upplevelser är små!

Kika gärna in på vår blogg och läs vidare om arbetet kring EX-IT

VAD: EX-IT release- och mingelfest
NÄR: Lördagen den 16 juni, kl 19:00, på scen 19:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
PÅ FILMDUKEN: Teater Papillon
DJ: Erik Börén
ENTRÉ: 60 kr + förköpsavg. Förköp på babelmalmo.se/biljetter. 100 kr i dörren.
WWW: exitfilm.blogg.se