201021 : Oslipat med Magnus Betnér - Extrabiljetter släppta

Magnus Betnér är av många ansedd som standupen största i Sverige. Han är oerhört produktiv, orädd och väldigt rolig. Missa inte chansen att se honom i ett intimt sammanhang som du kommer att kunna berätta om för barnbarnen i framtiden.

Magnus Betnér har länge varit Sveriges mest produktiva komiker. Med skärpa och lika delar hård energi och bakåtlutad smartness skämtar han om allt från rasism och könsroller till rent trams. Magnus har fler priser än han kan bära och ingen plockar upp aktuella ämnen som han. Han är bäst när det gäller (alltid).

Viktor Carlsson är en lovande stockholmskomiker som även skrivit manus till Robins i SVT. Som ståuppkomiker är han klurig, vass och väldigt likeable.

Elvira Lander. Hon kom som ett yrväder med humor från Västerbotten. I Umeå har hon varit med att bygga upp en av de mest bärkraftiga standupscenerna i landet. Elvira har både scenisk närvaro och spontanitet som få andra.

Konferencier: Marcus Johansson

Tid: 90 minuter utan paus
Första föreställningen: 18.30 – 20.00, insläpp 18.00
Andra föreställningen: 21.00 – 22.30, insläpp 20.30

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 21 oktober
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 250 kr på Kulturcentralen.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.