200513 : Oslipat med Kristoffer Appelquist och Johanna Wagrell - FLYTTAT – Nytt datum inom kort

Säsongsavslutning med några av våra absoluta favoriter Kristoffer Appelquist, Johanna Hurtig Wagrell, Christoffer Nyqvist och Johan Hurtig Wagrell.

Kristoffer Appelquist är Malmösonen som blev riksunderhållare och numera ses varje fredag i briljanta nyhetssatiren Veckans nyheter. Ingen kan som Kristoffer krama humor ur varje upptänklig situation och är dessutom i absolut världsklass när det gäller att improvisera på en scen.

Johanna Hurtig Wagrell är smart och tänkvärd, en humorelegant som går från klarhet till klarhet. Johanna har du hört i Tankesmedjan i P3 och sett i Parlamentet i TV4. Missa henne inte innan hon blir för stor för Babel.

Christoffer Nyqvist gick precis ut gymnasiet men det känns som han gjort standup sedan urminnes tider. Smart och lekfull, med en hel påse bra skämt.

Johan Hurtig Wagrell skapar alltid bra stämning! Med fint utmejslade berättelser får han skratten att rulla längst väggarna var han än kommer. Johan är också mannen bakom satirkontot ”Johan Hurtig Influencer” som är något av det roligaste på insta just nu.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 13 maj, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 120 kr på Kulturcentralen.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.