200429 : Oslipat med Emma Knyckare och Moa Lundqvist - FLYTTAT – Nytt datum inom kort

Oslipat är humorklubben du inte behöver vara full för att uppskatta. Den här kvällen får du se Emma Knyckare, Moa Lundqvist, Viktor Carlsson och Emma Hansson Löfgren.

Emma Knyckare har glatt miljontals svenskar som programledare i P3 och dessutom ligger hon bakom den nyskapande (och ”mansfria”) festivalen Statement i Göteborg.

Emma har dessutom turnerat med kritikerrosade soloshowen ”Årets Mama”. Lika dräpande som absurd skapar hon diskbänksrealistisk humor med nerv.

Moa Lundqvist. Svensk standups wonderchild har blivit vuxen och levererat fantastisk tv-humor med ständiga parhästen Dilan Apak i ”Sagan om Dilan och Moa”. Dessutom har de skapat flera fantastisk humorshower där Moas unika stil verkligen kommer till sin rätt. Rakt upp och ned och med en leverans som skulle gå för sjusiffrigt på Tradera.

Viktor Carlsson är en lovande stockholmskomiker som även skrivit manus till Robins i SVT. Som ståuppkomiker är han klurig, vass och väldigt likeable.

Emma Hansson Löfgren är en av Oslipats absoluta favoriter. Med en bakgrund som improskådis tar hon fram det roligaste ur mänskliga interaktioner på ett mycket underhållande vis.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 29 april, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 120 kr på Kulturcentralen.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.