200401 : Oslipat med Jesper Rönndahl - FLYTTAT - Nytt datum inom kort

Oslipat är humorklubben du inte behöver vara full för att uppskatta. Den här kvällen får du se Jesper Rönndahl, Thanos Fotas, Isak Berg och Lisa Dahlin.

Jesper Rönndahl är komikern som älskar att skämta om vetenskap, men kan få vilket annat ämne som helst att flyga. Han började sin bana på Oslipat i Malmö och nu fyller han konserthus över hela landet. Missa inte chansen att se honom på Möllan, där allt började.

Thanos Fotas är en av standupsveriges mest dolda juveler, men fler och fler upptäcker hans fantastiska standup. När Thanos berättar om sitt liv och sina funderingar lyssnar man och skrattar samtidigt.

Isak Berg är komikern som de senaste åren släppt två spotify-album och skapar humor på hög nivå, med både smarta observationer och ungdomlig charm.

Kvällens rookie är Lisa Dahlin

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 1 april, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 120 kr på Kulturcentralen.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.