200318 : Oslipat med Humor är kul + Beyoncé Björck & Johannes Finnlaugsson

Oslipat är humorklubben du inte behöver vara full för att uppskatta. Den här kvällen får du se Humor är kul, Beyoncé Björk och Johannes Finnlaugsson.

Larsson och Lander, eller Tora och Elvira som de också heter, är Umeås främsta comedy queens som tagit humorscenen med stormsteg de senaste åren. Både som standupkomiker och som teaterimprovisatörer, bland annat i gruppen Svensk Damimpro. I den här föreställningen får publiken ta del av deras fantastiska samspel när standup möter publiksnack, impro, sång och kanske någon sketch? Vem vet. Allt vi vet är att det kommer bli kul, för humor är kul. (Vilket också är namnet på humorduon)

Dessutom från ni se Instagramfenomenet Charlotta Beyoncé Björk som gör succé som en modern Victor Borge och Johannes Finnlaugsson, känd från svensk humor.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 18 mars, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 120 kr på Kulturcentralen.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.