200304 : Oslipat med Nisse Hallberg och Elinor Svensson

Oslipat är humorklubben du inte behöver vara full för att uppskatta. Den här kvällen får du se Nisse Hallberg, Elinor Svensson och Ola Aurell på scen!

Nisse Hallberg är yrvädret från Stockholm som ger hammarbysupportern ett ansikte. Men vilket ansikte sedan, speciellt munnen är fantastisk för därur kommer humor med storytellingprägel som är i absolut toppklass!

Elinor Svensson har de senaste åren seglat upp som en av de mest spännande namnen inom svensk standup. Hon har setts i Släng dig i brunnen på SVT och hörts i Tankesmedjan i P3. Elinor, med bakgrund i Norra Skåne levererar sina skämt med ett leende, vilket till viss del döljer hennes skarpa och ibland hemska betraktelser över livet.

Ola Aurell är komikern som levererar som en sång- men knappast dansman. Roliga mellansnack blandas med groteska och alltid väldigt roliga sånger. Ola är en av de mest produktiva komikerna i branschen så en kväll är ofta inte lik den andra.

Sist men inte minst får ni också se stjärnskottet Svea Sigmond!

Som konferencier ser vi ingen mindre än Petrina Solange som just nu håller på att sälja slut sin soloföreställning – petrinasolange.se

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 4 mars, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 120 kr på Kulturcentralen.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.