200219 : Oslipat med Marcus Berggren och Josefin Johansson

Oslipat är humorklubben du inte behöver vara full för att uppskatta. Den här kvällen får du se Marcus Berggren, Josefin Johansson och Marcus Anders Andersson på scen.

Marcus Berggren utsågs till årets nykomling på Svenska standupgalan i fjol men var faktiskt också nominerad som Årets manliga komiker. Så snabbt har denne Kungälvsfostrade humorist marscherat. Han är ett energiknippe på scenen i sina utläggningar som får vem som helst att ramla av stolen.

Josefin Johansson charmar just nu svenska folket i På spåret och hon är en av landets vassaste programledare. Den avslappnade och älskvärda stilen tar hon med sig upp på standupscenen där hon de senaste tio åren glatt Oslipats gäster med humor som växlar mellan vass satir och skönt flams. Josefin utsågs till Årets kvinnliga komiker 2017!

Marcus Anders Andersson är en lovande komiker från stan som gör succé på klubbarna runt Möllevången.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 19 februari, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 120 kr på Kulturcentralen.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.