191204 : Oslipat pres. Magnus Betnér - Work in progress

Magnus Betnér är tillbaka på stand up-scenen och tillsammans med Sandra Ilar, Anton Magnusson och Eva Solér blir det en fantastisk kväll!

Magnus Betnér står efter ett uppehåll nu åter på stand up-scenen. Det är vi väldigt glada för. Frispråkig, politisk och ibland väldigt tramsig är han en av de bästa i branschen. Den här kvällen testar han sitt nya material inför sin kommande föreställning.

Sandra Ilar har seglat upp som ett av de vassaste namnen i den yngre generationen. Genom egna shower och tv-program som Svenska nyheter har hennes hårdslående betraktelser fått delar av svenska folket att mysa av glädje.

Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Denna sävliga Trelleborgsson verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp.

Eva Solér använder sin melodiska skånska till att skapa drastisk humor utan skyddsnät.

Konferencier: Marcus Johansson

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 4 december, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 110 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 160 kr, student 120 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.