191120 : Oslipat pres. Anders & Måns + Typer - SLUTSÅLT

Double bill: Anders & Måns testar + Typer Den här kvällen presenterar vi två humorduos som fått varsin akt till sitt förfogande.

Anders & Måns har i snart 20 år roat svenska folket i radioprogram som ”Så funkar det” och tv-program som ”Anders & Måns” och ”Succéduon”. Nu är de tillbaka och kommer i 45 minuter testa nya idéer, sketcher och infall.

Typer är en föreställning av och med Elin Almén och Josefin Sonck. Absurd nutids-satir där udda karaktärer löser stora världsproblem på individnivå. Samma kaos men väldigt olika metoder… Möt de kåta bibliotekarierna, det ängsliga hipster-paret och sverigevännerna med kroppskomplex som alla försöker skapa en bättre värld med sång, dans och urballad propaganda.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 20 november, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: SLUTSÅLT
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.