191023 : Oslipat med Ahmed Berhan och Johanna Nordström - SLUTSÅLT

Oslipat är tillbaka med humor för normalbegåvade av några av Sveriges mest totalbegåvade komiker.

Ahmed Berhan har en slackerpersonlighet som gömmer en ovanligt genomtänkt komiker. Han är självutlämnande och rak. Hans poänger träffar rätt i solarplexus och kan väcka liv i hjärndöda. De senaste åren har Ahmed kunnat ses runt om i landet i succéturnén Semst.

Johanna Nordström är kanske Instagramkomikernas främsta stjärna. Numera har hon även tagit sin mycket samtida och coola humor till standupscenen. Kom och se en stjärna fortsätta att stiga!

Felicia Tomala har en expressiv och energifylld stil. Hon är självutlämnande, uppsluppen och mörk på samma gång. Fler komiker tillkommer.

Julia Roos har snabbt seglat upp som en av de allra mest lovande nya komikerna i Malmöregionen det senaste året. Gång på gång gör hon succé med sin smarta och bitska humor

Konferencier: Marcus Johansson

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 23 oktober, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: SLUTSÅLT
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.