190925 : Oslipat med Özz Nûjen

Oslipat är tillbaka med humor för normalbegåvade av några av Sveriges mest totalbegåvade komiker. På scen ser vi Özz Nûjen, Armann Hreinsson och Lovisa Henriksson.

Özz Nûjen började sin karriär med att starta en våg som omdefinierade svensk standup. Få ståuppkomiker har uppträtt lika ofta med en sådan osviklig energi. Han blandar högt och lågt på scen. Hans patos att få publiken att tänka till är lika stor som hans patos att få dem att tjuta av skratt. Den som inte upplevt Özz Nûjens publikkontakt i verkligheten har inte fått uppleva de högsta höjderna av nuets komik.

Armann Hreinsson är känd i vissa kretsar som skabrös rappare men har snabbt tagit standup-Sverige med storm. Med ett barns nyfikenhet på livet pillar han glatt bort sårskorporna på våra gemensamma erfarenheter.

Lovisa Henriksson gör humor av vardagens uppgivenhet. Det är trösterikt och mycket roligt.

Konferencier: Marcus Johansson.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 25 september, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 110 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 160 kr, student 120 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.