190417 : Oslipat pres. Inomhusbarn och Jakten på ett bättre jag

Den här kvällen presenterar Oslipat stolt en double bill. Föreställningarna ‘Inomhusbarn’ med Jonas Strandberg och ‘Jakten på ett bättre jag’ med Emma Hansson Löfgren.

Jonas Strandberg har profilerat sig som de korta skämtens svenska mästare. Han har fått stor uppskattning för sin insats i Släng dig i brunnen på SVT. Nu gör han sin mest personliga standupshow hittills.

Inomhusbarn är en historia om att växa upp i en ort där det finns fler bensinstationer än invånare. Om att aldrig vilja lämna sitt rum eftersom det inte finns något att göra där ute. Om att älska superhjältar, tv-spel, skräpmat och framförallt – att stanna inomhus.

Emma Hansson Löfgren är expressiv Malmökomiker med en bakgrund som improskådis och sketchkomiker. Nu gör hon sin första soloföreställning som komiker: Jakten på ett bättre jag.

Med hjälp av ett gäng självhjälpsmetoder försöker Emma maximera så många delar av sig själv på kortast möjligast tid! För det är bråttom! Emma har drabbats av ett obehagligt syndrom och behöver bli ett bättre jag, eller ännu hellre ett helt annat jag! En standupföreställning om vårt stora behov av självhjälp!

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 17 april, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 100 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 150 kr, student 110 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.