190320 : Oslipat pres. Specialisterna-special – SLUTSÅLT

De uppsluppna pojkarna från humorgruppen Specialisterna släpps lösa på standupklubben Oslipat. Se Simon Gärdenfors, Anton Magnusson och Albin Olsson.

Simon Gärdenfors är mannen som lever en tolvårings drömliv. Han jobbar bland annat som komiker, rappare och serietecknare. Och ändå hinner Simon med att med jämna mellanrum hitta på hyss som retar gallfeber på Vladimir Putin, SÄPO och andra tråkmånsar och nejsägare. De senaste åren har han inte bara levererat podcastavsnitt och scenhumor utan även gjort sin egen sitcom, Min problem, på Youtube.

Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Denna sävliga Trelleborgsson verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Förra året gick allting mycket bra för honom med en ordentlig portion uppmärksamhet och ökad inkomst som följd.

Albin Olsson är en rolig jävel från Göteborgstrakten som berättar storys som få andra. Blandar charm och makabra situationer till en perfekt humorskagen. Albin har en naturlig naiv utstrålning som motiverar att han funderar högt över saker som andra människor försöker tränga undan i sitt medvetande.

Kvällens rookie är Julia Roos.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 20 mars, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: SLUTSÅLT
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.