190220 : Oslipat med Emma Knyckare, Moa Lundqvist m.fl.

Emma Knyckare, Moa Lundqvist och andra komiker manglar din hjärna med humor i framkant när Oslipat är igång!

Emma Knyckare förvaltar ett göteborgskt kulturarv som inte bygger på tillgjord fryntlighet. Det finns en stolt stabil arbetarklass i generna. Hon har en stil som gör att hon verkar både grumpen och obekymrad samtidigt. En osannolik kombination som känns självklar när man ser Emma Knyckare på scen. Hon har ett intensivt 2018 bakom sig då hon var aktuell med både Statementfestivalen, standupklubben/podcasten Klubb Hybris och sin egen soloshow Årets Mama.

Moa Lundqvist är ett oroshjärta som vinner över ångesten genom att måla världen med ord. Med larviga iakttagelser och perfekta formuleringar blir det igenkänningshumor för själen. I höstas såg vi henne i en av de två huvudrollerna i Sagan om Dilan och Moa på SVT. Och hon har även en framträdande roll i komediserien Dips.

Erika Andersson bor i Halmstad och gör nördig humor där hon lustfyllt dissekerar oväntade ämnen.

Isak Berg har bakgrund i Göteborg men har nu flyttat till Malmö. Isak reclaimar observationshumorn och doppar den i en sund dos skepsis mot existensens villkor.

Konferencier: Marcus Johansson

Den tidigare utannonserade Ina Lundström har dessvärre fått ställa in och ersätts med Erika Andersson.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 20 februari, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 100 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 150 kr, student 110 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.