181017 : Oslipat med Sandra Ilar och Elinor Svensson

Halvvägs in i höstterminen bjuder Oslipat på två av de senaste årens mest nyskapande komiker, Sandra Ilar och Elinor Svensson.

Sandra Ilar använder humor för att sprida aggressiv existentialism. Filosofiska utsvävningar blandas med smått absurdistiska infall och surrealistiska bilder. Sandra är utan tvekan en av Sveriges absolut mest originella komiker.

Elinor Svensson har under året gjort succé med sin föreställning Patriarkatets för- och nackdelar. Elinor bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa och skamlösa skämt. Det är personligt och gränsöverskridande. Alltid med ett imponerande sinne för humor. Nominerad som årets kvinnliga komiker 2018.

Ludde Samuelsson representerar en klassisk bild av den svenska folksjälen. Med blont hår och naiv uppsyn skojar han om vitt skilda ämnen. Hans stil präglas av finurlighet dolt bakom ödmjukhet. Ludde har podcasten Ludde Marcus Podcast tillsammans med…

Marcus Thapper är komikern som med rynkad panna undersöker tillvarons oegentligheter. Han har hjälpt till att skapa en guldålder för Göteborgsk standup i och med att han varit med och startat den djupt respekterade klubben Pandora där. I poddvärlden har han röjt framgångar med fotbollspodden Kolla Svensken.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 17 oktober, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 100 kr på Kulturcentralen
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer om vår tillgänglighet kan du läsa här.