180411 : Oslipat med Petrina Solange, Carl Stanley, Tomas Högblom m.fl.

Oslipat är tillbaka med humor för normalbegåvade av några av Sveriges mest totalbegåvade komiker.

Carl Stanley är inte längre något ungt stjärnskott, utan numera en av Sveriges mest etablerade och roligaste komiker. Han har uppträtt på landets alla stora scener, där han alltid gör succé med sin välslipade igenkänningshumor.
Carl har också setts i Parlamentet i TV4 och andra sammanhang, men det är live på scenen som han är bäst.

Petrina Solange charmar alla med sin råa och samtidigt hjärtliga stil. Hennes humor ger en varm känsla. Publiken förenas i kittlande skratt åt både smaklösheter och smarta träffsäkra spaningar. Hon har hyllats och fått alla priser som går att få, och det är helt välförtjänt!

Tomas Högblom är en av de mest innovativa och egensinniga komikerna i vårt land. Han är som en blandning mellan Salvador Dali och Kapten Haddock. Ofta kallas han för “komikernas komiker”. En komikernas komiker, som också alltid vinner publikens kärlek.

Angelica Cisallis ljuva röst kan du vakna till varje morgon när hon sänder P3 Din Gatas morgonshow. Privat är Angelica tramsig, cool och löjlig men på scen är hon faktiskt tramsig, cool och löjlig.

Fler komiker tillkommer.

Kvällens konferencier är Marcus Johansson

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 11 april, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 100 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 150 kr, student 110 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.