180328 : Oslipat med Simon Gärdenfors, Emma Knyckare m.fl.

Oslipat är tillbaka med humor för normalbegåvade av några av Sveriges mest totalbegåvade komiker.

Simon Gärdenfors är mannen som lever en tolvårings drömliv. Han jobbar bland annat som komiker, rappare och serietecknare. Och ändå hinner Simon med att med jämna mellanrum hitta på hyss som retar gallfeber på Vladimir Putin, SÄPO och andra tråkmånsar och nejsägare. De senaste åren har han gjort succé med soloshower som ”En slapp timme” och ”Vesslan”.

Emma Knyckare har du säkert hört i Tankesmedjan eller Knyckare i P3 där hon med sin avspända leverans alltid roar. På scenen är hon absurd och experimentell med en västsvensk charm som ingen kan motstå.

Josefin Sonck har med sin energi och absurda betraktelser gjort sig ett namn som en av de mest lovande komikerna ur den nya generationen.

Ina Lundström är journalist och har precis börjat med ståuppkomik. Hennes resa kan man följa i podcasten Klubb Hybris som du kan lyssna på här: https://podtail.com/podcast/klubb-hybris

Kvällens konferencier är Tomas Högblom

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 28 mars, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 100 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 150 kr, student 110 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.