180228 : Oslipat pres. Skuld med Dilan & Moa + Humor är kul - SLUTSÅLT

Två komikerduos, en scen, flera öl till salu, jättemånga platser i publiken, ännu mer luft att andas. Är inte det en underbar kväll så säg?

Malmö-duon DILAN OCH MOA (Dilan Apak och Moa Lundqvist) möter Umeå-duon HUMOR ÄR KUL (Elvira Lander och Tora Larsson) och håller en improviserad humorkväll i två akter. Ingen i publiken kommer behöva bli utsatt för något stelt, det är ett löfte. Om man däremot vill så kommer man kunna ge förutsättningarna till scenerna som komikerna spelar och det kan ge en känsla av makt så det pirrar i fingertopparna. Ni kommer även få se standup av nämnda komiker, det blir en kväll med ett upplägg som om vi levde i ett matriarkat.

Dilan och Moa och Humor är Kul har sålt ut improviserade humorföreställningar i Umeå, Malmö och Stockholm så passa på att köpa biljett direkt och kom och UNDERHÅLLS av Svensk Damimpro (namn ej helt etablerat).

Konferencier denna kväll är Marcus Johansson.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 28 februari, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: SLUTSÅLT
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.