170419 : Oslipat - Ola Söderholm, Moa Lundquist, David Sundin, Elena Gabets, Tomas Ström

Oslipat är tillbaka med humor för normalbegåvade av några av Sveriges mest totalbegåvade komiker.

Oslipat - Moa LundqvistOla Söderholm är Sveriges mest knivskarpa politiska ståuppkomiker. Ola vågar lita på publikens förmåga att tänka själva och utmanar vänligt deras invanda tankegångar. Fast på ett lakoniskt och syrligt sätt. Styrkan sitter i innehållet. Ola hörs i Sveriges mest populära satirpoddar Lilla drevet.

Moa Lundqvist gör humor där mild sarkasm förfinas med hjälp av perfekta ordval. Ideologiskt är hon ett oroshjärta, och därför kan hon med sin finstilta observationshumor skänka tröst till alla medvetna moderna människor som försöker balansera ett världssamvete med att tillåta sig att njuta av det enda liv man har.

David Sundin har lyckats väldigt bra med att reclaima crazyhumorn i Sverige. Han är naturligt rolig och kan konsten att med understatement presentera originell humor på ett sätt som är lätt för publiken att ta till sig.

Elena Gabets har en svalt resonerande stil som vänder ut och in på verkligheten på ett roliga och oväntade sätt. Hon är ryska som levt ett liv som globetrotter. Fast nu har hon landat i Stockholm. Publiken behöver inte kunna ryska för att förstå henne. Men skolengelskan bör vara på plats.

Kvällens rookie är Tomas Ström.

Konferencier: Marcus Johansson

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 19 april, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 100 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 150 kr, student 110 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com