170405 : Oslipat - Simon Gärdenfors, Petrina Solange, Marcus Berggren, Ola Aurell

Oslipat bjuder in till en kväll som är rätt larvig, om man jämför med mycket annat vuxenrelaterat.

Oslipat - Simon GärdenforsSimon Gärdenfors är mannen som lever en tolvårings drömliv. Han jobbar bland annat som komiker, rappare och serietecknare. Och ändå hinner Simon med att med jämna mellanrum hitta på hyss som retar gallfeber på Vladimir Putin, SÄPO och andra tråkmånsar och nejsägare.

Petrina Solange är känd för att vara svensk mästare på charmig chockhumor. Med tiden har hon utvecklats till att ta sig an mer personliga ämnesval där moderna teman präglas av ett personligt tilltal och oväntade infall.

Marcus Berggren hörs i Tankesmedjan i P3. Han fick stor uppmärksamhet för sin krönika om Way out west i somras där alla som inte medvetet tränat bort sin känsla för humor kunde se den råa talangen. På standupscenen är Marcus en mustig berättare som skämmer bort publiken med perfekt roliga detaljer.

Ola Aurell är något så unikt som en genuint rolig vissångare. Texterna är ständigt briljant överraskande. Och Olas framförande är fullt av en perfekt inlevelse som alltid gifter sig med hans något timida framtoning.

Konferencier: Marcus Johansson

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 5 april, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 100 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 150 kr, student 110 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com