170308 : Oslipat - Johanna Wagrell, Elinor Svensson, Sandra Ilar, Anders Sparring

Ännu en Oslipatkväll som stolt presenterar några av Sveriges absolut bästa komiker.

Oslipat - Elinor SvenssonJohanna Wagrell gör respektingivande humor med en sardonisk ton som är mer kamplysten än uppgiven. Det är smart och tänkvärt, men med en befriande grundkänsla av att inte ta livet på för stort allvar. Johanna har hörts i Tankesmedjan i P3 och setts i Parlamentet i TV 4.

Elinor Svensson bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa och skamlösa skämt. Det är personligt och gränsöverskridande. Alltid med ett imponerande sinne för humor. Elinor hör man också i Tankesmedjan i P3.

Sandra Ilar använder humor för att sprida aggressiv existentialism. Filosofiska utsvävningar blandas med smått absurdistiska infall och smått surrealistiska bilder. Sandra är utan tvekan en av Sveriges absolut mest originella komiker just nu.

Anders Sparring gör humor som gör att du mår bra. Hans mysiga utstrålning får dig att känna dig som att du är på supé med Tage Danielsson. Du kommer att tro att du är på besök i Folkhemmet (så som vi vill minnas det, utan tvångssteriliseringar och skit). Anders underskattar aldrig publikens intelligens, och publiken brukar älska honom för det.

Konferencier: Fritte Fritzson

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 8 mars, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 100 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 150 kr, student 110 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com