170208 : Oslipat - Josefin Johansson, Nisse Hallberg, Tomas Högblom, Josefin Sonck - SÄSONGSPREMIÄR

En ny säsong av Oslipat dyker upp som en fyr i vintermörkret. Kontrollerad galenskap som läker din själ, som vanligt med ett gäng av Sveriges roligaste komiker!

Josefin Johansson, Nisse Hallberg, OslipatJosefin Johansson är känd som en sann glädjespridare. När hon berättar om sina öden och äventyr är det som att få uppleva en generationsgeneration genom komedifiltret. Hennes moderna igenkänningshumor får liv av ett sällan skådat sinne för detaljer. Josefin hör man annars i podcasterna Feminist Javisst men och Josefinito Pod.

Nisse Hallberg gör ruffig oborstad standup som är naturligt rolig. 2015 vann han pris som Årets nykomling på Svenska standupgalan. I juryns motivering stod det bland annat “Humor med den här sortens autencitet är som ljuv jazz för själen”. Nisses stil är mustigt historieberättande. En sexigare Charles Bukowski för en ny generationen.

Tomas Högblom är egensinnig och fantasifull. En gubbes själ som förvandlar den glåmiga vardagen till en komisk magi som en manlig motsvarighet till Kristina Lugn.

Josefin Sonck bjuder på en lättare form av Gäst hos verkligheten-känsla. Originella infallsvinklar och annorlunda ämnen med en underdogkänsla.

Konferencier: Fritte Fritzson

VAD: Oslipat – SÄSONGSPREMIÄR
NÄR: Onsdag 8 februari, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 100 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 150 kr, student 110 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com