120420 : OH BABY I LIKE IT RAWs 6-ÅRSFEST - Genius of Time (GBG) LIVE

Det har nu gått 6 år sedan Oh Baby I Like It Raw drog igång. Till 6-årsfirandet av denna Malmönattens självklarhet har Jonas from Falun och Oscar Villata bjudit in Genius of Time från Göteborg.

”Det har gått mer än ett halvt årtionde sedan vi och en handfull vänner trängde ihop oss i en liten källare på Karlskronaplan under rubriken Oh Baby I Like It Raw för första gången. Att sex år senare kunna konstatera att dessa vänner och bekanta aldrig någonsin varit fler känns helt fantastiskt men också smula overkligt, för att uttrycka det milt.

Som en enda lång hyllning till alla ni som dansat, stökat, umgåtts och socialiserat på Oh Baby I Like It Raw genom åren ställer vi till en storslagen 6-årsfest fredag 20 april på Babel.

Efter att ha inlett 2012 norskt med Todd Terje och kontrat med tyska Tensnake har det blivit hög tid för att hissa den inhemska houseflaggan. Med hjälp av sina väl avvägda liveset och glittrande discohyllningar till Whitney Houston har Genius of Time positionerat sig som Sveriges mest uppskrivna och internationellt respekterade djuphouseidealister just nu.

När Göteborgsduon som består av Alexander Berg och Nils Krogh inte gör egna klubbar och (svart)fester på västkusten tillsammans med skivbolaget Aniara flänger de mellan spelningar på Panorama Bar i Berlin och Robert Johnson i Frankfurt. Till Oh Baby I Like It Raws sexårsfirande tar de med sig hela sin liverigg för sin första Malmöspelning någonsin.

Jonas From Falun och Oscar Villata backar som vanligt upp med disco, house, dub, italo och Oh Baby-klassiker från igår, idag och imorgon.

Välkommen!”
/Oscar & Jonas

VAD: Oh Baby I Like It Raws 6-årfest med Genius of Time (live)
NÄR: Fredag 20 april 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Genius of Time (GBG)
DJs: Oscar Villata & Jonas From Falun
ENTRÉ: 80 kr + förköpsavg. Förköp på babelmalmo.se/biljetter 80 kr i dörren innan kl 24:00, sedan 100 kr.
ÅLDER: 20 år. 18 år med förköpsbiljett
WWW: ohbabyilikeitraw.com, soundcloud.com/alexanderberg, soundcloud.com/nilskrogh/nils-krogh-genius-of-time