WOOHAH Summer Edition är här

Woohah är ert hem för den absolut roligaste, klubbigaste, snuskigaste, festligaste, underbaraste och mest fantastiska hiphopen och r&bn.

Bakom Woohah! står djsen och arrangörerna Rome (The Boom Bap®/Ninja Nights), Sune (Urban Ninjas), Maja Goffe (Be Right Bass) och Laue (P’s & Q’s/Huset). Gänget har individuellt, sinsemellan och i alla möjliga konstellationer serverat Öresundsområdet med allt som är nämnvärt inom hiphop- och r&b-svängen.

DJ FinestDJ FINEST
Med 10 år i bagaget som dj har Finest jobbat fram ett genuint groove för sin publik genom att hålla på sin integritet bakom rattarna. Han har skaffat sig ett beundransvärt rykte och öppnat för bland annat Chaka Khan, Joe, Musiq Soulchild, Montell Jordan, Keri Hilson, Xzibit, J.Cole, Ginuwine, Tower of Power och ingen mindre än D’Angelo. Herren har turnérat med Maybach music’s 1st lady Teedra Moses och spelat i städer som Oslo, Stockholm och på berömda Jazz Café i London. Finest är även hjärnan bakom den innovativa och framgångsrika klubben ”Soul Kitchen” och klubben “The Bridge” samt ständig vapendragare bakom rapparen Parham.
https://www.facebook.com/pages/Dj-Finest/393641844089389

Sanna BergSANNA BERG (VBDFR)
Sanna är en tredjedel av podcasten ”Vad blir det för rap?”. Hon älskar hits, både de senaste och de du glömt bort att du älskade, så vänta er riktigt svettig och dansant vibb gott folk. Hon har välsignat dansgolv på bl.a. Vardagsrummet, Debaser, Trädgården i Stockholm plus Cake och Boss i Göteborg för att nämna endast ett par spots. Sanna håller aldrig tillbaka så bered er på danskaos.

DJ Dam1DJ DAM1
Dj Dam1 är en Lundabaserad dj som har varit dj i över sex år nu och har redan hunnit spela tvärsöver Skånes nattklubbar i samarbete med många välkända DJs samt artister. Han skapade ett intresse för Dj’ing vid 16 års ålder genom hans mentor Adams Bartee där han fick lära sig allt inom RnB, Hiphop & Dancehall musik. Under åren har han kontinuerligt tränat och utvecklats sig själv med Dj Jesaja och Dj Boboo som stora inspirationer och influenser, det har senare lett till att man kunnat se honom på ställen som: Hipp, Moriskan, Babel och Tegners för att nämna några. Dj Dam1 kallar sin blandning av musik ¨som en godispåse av känslor¨. Det kan vara allt från oldschool hiphop som tar dig tillbaka till gamla minnen fram till den råaste dancehall musiken man kan höra på Kingstons gator. Så var beredda på en resa fullt med känslor och bra vibes!

GuleedGULEED
Guleed är en artist som gjort musik i några år senaste året har han fokuserat och jobbat på eget material, med kommande mixtape ’50 grader i februari’ som beräknas komma i augusti.

Guleed som är uppvuxen på Möllan är aktuell med sin debutsingel ‘Samma Spår’ som släpps nästa vecka!

VAD: WOOHAH! – R&B, HIPHOP & FEST
NÄR: Lördag 30 juli, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: DJ Finest, Sanna Berg, DJ Dam1, Guleed
RESIDENTS: Rome, Maja Goffe, S.U.N.E, Laue
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré till 23.30, 80 kr till midnatt, sedan 120 kr.
ÅLDER: 20 år. 18 år med förköpsbiljett.