WE DEM GIRLS är tillbaka!

Systerkollektivet, Gärigheter och Tea & Timbe möts och bjuder på hela två klubbar: WE DEM GIRLS och I AIN’T SORRY och vi lovar att vi kommer bjuda på en helt amazing club night med dans, svett, katter och mys.

WE DEM GIRLS - 26 augustiWE DEM GIRLS
Ett återkommande klubbkoncept där de två bosskollektiven Gärigheter & Systerkollektivet slår ihop sina brains och skapar magic on the dancefloor. Det spelas rnb och hiphop i överflöd och ni kommer dansa er lyckliga all night long <3

SYSTERKOLLEKTIVET MED KIKKI HERMANSSON & JESCHKA
Systerkollektivet har arrangerat framgångsrika klubbar sedan 2013 och hostat artister som Silvana Imam, Mapei och Lady Leshurr. Kikki Hermansson och Jeschka kommer denna kväll, i vanlig ordning, bjuda på en mix av tung svettig hiphop och brudar x 1000 som kommer make your booty shake utan att du kan kontrollera den.
http://facebook.com/systerkollektivet

GÄRIGHETER
Gärigheter har tagit diverse klubbar i Sverige med storm tack vare deras vision om en representativ och jämställd kultursektor. En kväll med dem fylls alltid med den perfekta kombinationen av sexig hiphop och söt rnb, allt för att du ska få den svettiga utekvällen som du förtjänar!
http://facebook.com/garigheter

I AIN’T SORRY
Duon Timbe och Tea har slagit ihop sina skarpa samt vackra huvuden och skapat Malmös nya favoritklubb – I ain’t sorry. Partybudgeten är alltid maxad när Timbe & Tea bestämmer. Det blir mycket RnB, Hip Hop och massor med tjejer pga vi älskar tjejer och ain’t sorry about it. Till I ain’t sorry kommer du för att dansa dig svettig fram tills det att din Hotline Blings.

TIMBE & TEA
Genierna bakom klubben I ain’t sorry spelar all RnB och Hip Hop som de – och ni – någonsin velat dansa till. Deras favoritsaker är hits, glitter, girls och packade dansgolv – och detta ser de alltid till att få med då de befinner sig i DJ-båset. Dessa youngsters är experter på fest.

VAD: WE DEM GIRLS + I AIN’T SORRY
NÄR: Fredag 26 augusti, 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Kikki Hermansson & Jeschka, Gärigheter
DJs i baren: Timbe Liveröd & Tea Falk
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan 23.30, 80 kr innan midnatt, sedan 120 kr
ÅLDER: 18 år