Västerbron kommer till Klubb Näsblod

Ett av Sveriges mest energiska liveband kommer till Babel! Den 22 mars står nämligen Västerbron på scen med sitt nya album ‘Flyktbeteendevetenskap’ i ryggen. Missa inte detta!

VÄSTERBRON (SE)
Västerbron är tillbaka med sitt tredje album Flyktbeteendevetenskap och bjuder därmed in till konsert. Det tiospåriga-albumet som går i punkens- och 90-talsindiens fotspår skildrar ett nytt, kallare Sverige samt “ett ordnat liv med diskmaskin”. Det är dags för ett av Sveriges mest energiska band att ta plats på scen igen – och denna gång på Babel.

Stockholmsbandet har tidigare vunnit Årets Rock på Gaffa Awards 2016, spelat hundratals spelningar och gigat tillsammans med bland annat bob hund och Hurula. Västerbron hälsar:

”I och med “Flyktbeteendevetenskap” har vi nått vår 30-låtskris. Vi har därför valt att tonsätta en uppsats – vår V-uppsats. En studie i att skjuta upp, ta tag i och analysera livets beståndsdelar. Den empiriska studien som ligger till grund för skivan saknar självklart validitet som så mycket annat som florerar runt i allas våra respektive bubblor.”

Konserten presenteras i samarbete med Blackbird Artists

VAD: Klubb Näsblod pres. Västerbron
NÄR: Fredag 22 mars, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr, student 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 120 kr, student 100 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Västerbron


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.