Strebers firar 30 år och spelar på Babel

Strebers är ett av Sveriges mest legendariska punkband genom tiderna och i år firar de 30 år som band.

Dia Psalma - StrebersSTREBERS (SE)
Strebers är ett av Sveriges mest legendariska punkband genom tiderna och i år firar de 30 år som band. De har inte släppt ny musik på länge men deras texter är högaktuella då som nu.

”Vänner, det blåser hårt det blåser kallt! Det långa landet Falukorv 2015 ÄR ett kallt ställe och efter våra 30 år som band är det vår förbannade plikt att åka ut och propagera för ett varmare och bättre Sverige, ett Sverige som vi alla förtjänar att leva i. Med våra texter och vår musik vill vi uppmärksamma fel och brister i dagens samhälle, ett samhälle som kryllar av nynazister, rasister och stenkastare.

I höst vill vi tillsammans med er köra över idioterna med musikaliska käftsmällar, kom och fira att STREBERS fyller 30 år och sjung och skåla, kaos och skråla! Vi kommer att leverera som aldrig förr och med hjälp av Pontus från Dia Psalma på gitarr så kommer detta att bli oförglömligt.

30 år har nu gått och vi är knappast unga längre, men vi kommer alltid att vara ARGA! Nu jävlar kör vi, är ni me oss!?!”Strebers

VAD: Malfunction pres. Strebers (SE) LIVE
NÄR: Fredag 30 oktober, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 180 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt Folk & Rock (Skomakargatan 11), Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 180 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Strebers