Shinedoe till Kiloton

Till Kiloton 16:e mars har vi en DJ som inte är i Malmö för första gången. Däremot var det fem år sedan Shinedoe var i stan och spelade på Versus på Babel. Därför är det verkligen tid för att bjuda in henne för en match till i kyrkan.

SHINEDOE (NL)
Hon är inte bara en Dj som just nu har varenda helg inbokad med spelningar på klubbar runt om i Europa. Hon är också hjärnan bakom och ägare av sitt label Intacto, där det på senaste har släpps dansbomber från producenter som Reset Robot, Ricardo Villalobos och Monika Kruse för att nämna några. Tillsammans med 2000 and One har hon drivit labeln sedan 2004.

Med snart 20 års erfarenhet av DJ-spelningar med allt från hemmaplanen i Amsterdam’s festivaler och klubbspelningar till Kina och USA, kan vi förvänta oss något utöver det vanliga i technokyrkan den 16:e mars.

Shinedoe at Click, Westerunie, Amsterdam 09-04-11

PER HAMMAR
På Kiloton får du alltid höra dom senaste produktionerna från vår Kilotonpappa. Eller vad sägs om osläppta låtar på bolag som Break New Soil, Saved, These Days och Tronic?

KAROLINA WOJCIK (STILL CUTE) & SIMON DIAMANT (SALONG BETONG)
Simon Diamant och Karolina är sjukt down. Exempelvis, Simon som bossar över det ökända Salong Betong Malmö, tatuerade ”LOL!” på Karolinas ben en gång. Så homies rullar.

För några år sedan var det målerier och konstnärligheter som var upptakten till denna vänskap, för rita något fint med gedigna CV:n att backa upp det med, det kan dessa två. Och i takt med evolutionen, har ett antal fler gemensamma intressen uppdagats. För där Karolina DJ:at(det är rätt många ställen nu), har Simon med sina lika många år i branschen som rhymespitter som krävs för inköp på Systemet(det är 20 år, han började tidigt och lugn, minst en låt tillsammans är på ingång), synts och hörts på micken.

Så det är lika bra för denna whiskey sour-fanatiska allians att ta över skivspelarna ihop också. Räkna med inget annat än våldsam och sexig hiphop. Plus lite till. Och extra allt. Yo.

VAD: KILOTON
NÄR: Lördag 16 Mars, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
KYRKAN: Shinedoe (NL), Per Hammar
BAREN: Karolina Wojcik & Simon Diamant
VJs: Transfett
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 100 kr innan midnatt, sedan 120 kr.
ÅLDER: 20 år. 18 år med förköpsbiljett.
WWW: facebook.com/kilotonmalmoe