Save A Lollipop firar 2 år!

Det har blivit dags att fira de två fantastiska år som Save A Lollipop bjudit på all fest man kan vilja ha. Vi gör det precis på samma sätt som när det begav sig, tillsammans med några utav de finaste som vi plockat upp på vägen, och tillsammans med vår fantastiska publik!

Onsdag den 30:e Mars 2011. Klockan 23:00 slog Babels portar upp för en ny klubb. Klubbens namn – SAVE A LOLLIPOP. Då, 2011, fyllde den nya klubben Babel-baren till bredden och svett droppade från taket. Nu, 2 år senare, har SAVE A LOLLIPOP haft utsålda kvällar med gäster som ZEDD, Maskinen, F.O.O.L, Panda DA Panda, Hypster, Mayka, Dödselectro (ja, listan kan göras långt) och ett tryck som gång på gång fått festkyrkan att bokstavligen gunga.

I Kyrkan bjuder Matchstick Men, Willy The ‘FcK’ Whino och Pete The Heat på ett massivt konfettiregn med spridda skurar utav den häftigaste Housen, den ösigaste Electron, och den tyngsta Trap’en.

Flanell Castro, Maximilian Lundberg, Mad $pins Masif och Patrick $weezy bakar i Baren ihop en Urban-födelsedagstårta på 4 koppar Hip-Hop, 2 skedar R’n’B, och en stor nypa Funk och Soul.

VAD: SAVE A LOLLIPOP – 2-ÅRSJUBILEUM
NÄR: Fredag 15 Mars, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
KYRKAN: GET GET Soundsystem feat. Matchstick Men, Willy The ‘FcK’ Whino & Pete The Heat
BAREN: Flanell Castro, Maximilian Lundberg, Mad $pins Masif & Patrick $weezy
FÖRKÖP: 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter.
I DÖRREN: 100 kr, student 80 kr.
ÅLDER: 18 år
WWW: facebook.com/savealollipop, facebook.com/matchstickmania