Ros och JËLLY kommer till Babel

Den 8 mars kommer fantastiska Ros och JËLLY till Babel för magiska spelningar och en klubbkväll på hemmaplan!

nullROS (SE)
När Ros släppte sin första singel ‘20k’ för två år sedan var det mer eller mindre gjutet att hon skulle bryta mark inom den svenska musikscenen. Trots detta var det inte förrän 2018 som det skulle smälla till ordentligt för Ros – då släppte hon nämligen EP:n ‘Woke Up’ och sitt efterlängtade debutalbum ‘Peaches N Cream’. Det tio-spåriga drömmiga trap-albumet är producerat tillsammans med Isak von Haartmaan och avhandlar bland annat ämnen som mode, sex och pengar.

Ros har levererat hypade konserter över hela landet, senast som hyllad support för Little Jinder i höstas, och nu är det äntligen dags igen!

nullJËLLY (SE)
JËLLY, aliaset för Malmö-artisten Julia Nelly, släppte 2017 sin efterlängtade debut-EP ‘Allting/Ingenting’ på Adam Tenstas nystartade label JÄRN. EP:n är ett djupdyk på bred skånska om besvikelse och sorg, men även om att hitta styrkan igen.

Efter släppet av ‘Allting/Ingenting’ har JËLLY släppt tre nya singlar, nu senast låten ‘5 tårar’. Låtarna går, precis som förut, i sång/rap- och r’n’b-stuket – som JËLLY gör sig absolut bäst i. Hon är en artist helt rätt i tiden och det är svårt att inte ryckas med i hennes drömmiga röst.

VAD: Ros (SE) / JËLLY (SE) LIVE + KLUBB
NÄR: Fredag 8 mars, 21:00, på scen 22:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 140 kr, student 120 kr
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Ros, JËLLY


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.