Releasefest för Vidunders nya album!

Efter nästan två års tystnad är Vidunder äntligen tillbaka på det igen med ny skiva och det firar vi med stor releasefest tillsammans med The Dahmers på scen!

VIDUNDER (SE)
Efter nästan två års tystnad är Vidunder äntligen tillbaka på det igen med ny skiva! Den här gången med ‘Thirst’– en tvåspårig ösig sjua, det sjuder sjukt gött om!

I sommar gör vidunder en europaturné som självklart avslutas hemma i Malmö, tillsammans med skräckproffsen The Dahmers! Gitarrmagikern Marcus Matt gästar på gitarr, så räkna med gitarrflink i toppklass! Det kommer bli en mäktig, men läskig sommarkväll som sent kommer glömmas. Synes på Babel bat-catz!
https://www.facebook.com/vidunder/

THE DAHMERS (SE)
En mutation av punkens primitiva energi, blixtrande rockgitarrer och 60-talets pop. Med melodier som suger sig fast likt en blodigel på hjärnan och texter som tagna ur Dario Argentos filmer så är The Dahmers ett Frankensteins monster av rockmusik. – Sedan debutalbumet “Demons” 2014 har bandet hunnit sprida skräck från allt mellan Luleå i norr till småhålor i centraleuropa. Den 24 mars släpptes andra albumet “In The Dead Of Night” på Lövely Records.

Det kommer bjudas på både gammal och ny dansant garagerock så gör dig redo för The Dahmers knivskarpa och adrenalinfyllda show.

VAD: Vidunder (SE) LIVE + RELEASEFEST + The Dahmers (SE)
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 30 juni, 19:30, på scen 20:30
FÖRKÖP: 80 kr (inkl. förköpsavg.) på emues.com
I DÖRREN: 80 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Vidunder, The Dahmers