Red Light Special + Watermelon = KLUBBMAGI

Red Light Special och Watermelon bjuder på sommarfest med tunga slow jams och svettiga klubbeats!

RED LIGHT SPECIAL
Äntligen får Malmö sin egna lilla love baby I form av en klubb. Vi vet att många har saknat och trånat efter en klubb där fokus helt och hållet ligger på kärlek. Vi vågar ta ner tempot, vi vågar ta oss tid att förföra dansgolvet hela vägen. Våra nätter fokuserar på såväl svala som heta och tunga slow inom rnbn, soulen, hiphopen och andra genrer. Vi ger er alla de ångande slow- och sexjams ni kan tänka er. Pinky swear. Kom in och anslut er till vårt totala kärleksgung, ni kommer aldrig att vilja återgå till verkligheten igen.

RomeROME (WOOHAH!/Red Light Special)
Andreas alt. Rome har under det senaste årtiondet varit involverad i så gott som allt av värde på regionens urbanscen, som dj såväl som arrangör. I dj-duon The Boom Bap står den råare hiphopen i centrum, med kollektivet Ninja Nights ligger fokus istället på funk, boogie och disco, i trion Red Light Special är det 100% slow jams och slutligen med Woohah! skapar han tillsammans med residents total rnb- och hiphophysteri under den ena fullsatta klubbkvällen efter den andra. Rome har dessutom öppnat för akter som Bilal, Miguel, MOP, Talib Kweli, Dj Premier, Raekwon, Big Sean, Ghostface, Carlou D, Mobb Deep, Freddie Gibbs, Kaah, Oddisee, Allen Stone, Estelle mfl.

ClevaCLEVA (CLUB HONEY/P3)
Som musikredaktör med bas i Malmö halkade Fatina Masri in i DJ-världen som DJ Cleva och har sedan dess en självklar plats i Sveriges klubbvärld. Med största passion bjuder hon på oemotståndliga mixar av rnb, hiphop och soul. Du som har varit på någon av de många klubbar DJ Cleva spelat på eller hört hennes mixar i Musikguiden i P3 och P3 Din Gata vet vad som väntar – ben i rörelse och ett leende på dina läppar.

Simón De La OndaSIMÓN (LA ONDA)
Bered er på en avklädd version av Simón de La Onda. Det betyder typ tusen kilo falsettos, cirka femtio liter caribbean wine och en nypa av “touch my body”. Alla ingredienser är hämtade från DJ-giggande i över ett decennium och livslångt musik-nördande, som bland annat processats genom en legendarisk R&B-blogg kallad Wifebeater Love.

WATERMELON
Dancehall, afrobeat, kuduro, baile funk, tropical bass, reggaeton, soca. En saftig och svettig klubbdröm tågar in i Malmösommaren! Maja Goffe och Frida Irave som är bland de bästa i Malmö på klubb, dans och fest går nu samman och bjuder in till en ny klubb i Babels kyrka. Med sig har de sina favoritdjs som kommer bjuda på det mesta och det bästa inom dancehall, tropical bass, afrobeat, reaggeton och allt det där andra snuskiga och svettiga från världens allra bästa klubbscener.

Soca DennisSOCA DENNIS (Soca Beach / Soca Revolution)
Huvudstadens flitigaste Soca DJ med sin speciella blend av Soca och Azonto/Afrobeats. Förutom att ligga bakom de fantastiska Soca Beach-festerna och spelningar på de flesta uteställen i Stockholm så är han även producent och släppte under 2014 bl.a. Isadora Riddim (Diego Bless feat. Etzia – Murda pon di Dancefloor) och megahiten Doh Tell Meh Dat (Flipo) som senare remixats av Major Lazer. Kolla in videon här!

Maja GoffeMAJA GOFFE (WOOHAH)
Maja Goffe, ödmjukast i stan och har alltid ett ess i skjortärmen. Känd från diverse klubbar i Malmö så som Woohah och nu med återkommande dj-show på P3 Din Gata. Spelar hits du aldrig hört och refränger du kan sjunga med i. Mycket tropiskt stök och tramsig dutty wine. Det blir en svettig blandning med allt från dancehall, tropical bass, brasiliansk rap, kuduro från Angola och reggaeton. Kanske lite svensk hiphop, azonoto från Ghana och mash ups från Lissabon. Alla ska dansa!

Frida IraveFRIDA IRAVE (TUN UP)
Frida är en av Malmös bästa dancehall Djs och dansare! Grundaren av dansgruppen Irave Original Skankers som har uppträtt på bl.a. Dancehall Madness, Club Honey, Femtastic Klubben Syrran och Woohah. När Frida spelar kan du förvänta dig de bästa och senaste inom dancehall mixat med afrobeats. Fyah pon di dancefloor!

VAD: Red Light Special + Watermelon
NÄR: Lördag 13 augusti, kl 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Rome, Cleva, Simón, Soca Dennis, Frida Irave, Maja Goffe
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan 23.30, 80 kr innan midnatt, sedan 120 kr
ÅLDER: 20 år. 18 år med förköpsbiljett.