Ozzy gör kaos i kyrkan 1 december

Ozzy is back! Med nya låtar släppta är Ozzy tillbaka på Babel för att göra kaos i kyrkan!

OZZY (SE)
Redan för fem år sedan beskrev han sig själv som talesperson för en ny generation svenska rappare. Då var en debutsingel på väg men inte riktigt där, och bar ändå med sig ett rykte om en anmärkningsvärt vass penna med ett ännu skarpare perspektiv som växte och utvecklades hemma vid Bennets väg i Rosengård.

Han kallar sig för Ozzy och har gjort musik sedan han blev tonåring, nu ett halvt liv sedan: en diktande poesiälskare som kanaliserade sin unga sorg och ilska ut ur sinnet via berättelser och skrivande.

Råhet i hans musik är omedelbar, både i texterna som glöder hett lika mycket som de blöder av känslor samt i musiken vars ljudbild reflekterar den explosivitet och smutsiga känsla han tycker att hans Malmö har. Debutalbumet Ett Öga Rött är lika personligt som det är eget, med Ozzys säregna sätt att rappa på som självklar huvudrollsinnehavare och en myriad av hårda beats som bergfast grund för honom att stå på. Under sommaren och hösten kommer Ozzy att turnera bakom Ett Öga Rött, som fått ta emot hyllningar som positionerar det som ett av 2018 års allra bästa svenska album.

VAD: Ozzy (SE) LIVE + KLUBB
NÄR: Lördag 1 december, 23:30-04:00, på scen 00:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: TBA
FÖRKÖP: 150 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter.
I DÖRREN: 150 kr
ÅLDER: 22 år, 20 år med förköpsbiljett
SPOTIFY: Ozzy


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.