Oslipat - Extra föreställning med Appelkvist, Lander och Hansson Löfgren

April april. Jag kan sätta in en till föreställning om jag vill. Efter två utsålda föreställningar under våren inser vi att behovet av standup i Malmö är stort. Så vi sätter in en extraföreställning.

Kristoffer Appelquist, Malmösonen som blev värmlänning och dessutom älskad av ungefär 66 procent av svenska folket för sin helt fenomenala humor. Resten fattar inte helt enkelt. Kristoffer är en kär gäst på Oslipat och skapar alltid en magisk stämning i lokalen.

Elvira Lander. Hon kom som ett yrväder med humor från Västerbotten. I Umeå har hon varit med att bygga upp en av de mest bärkraftiga standupscenerna i landet och nominerades för detta på Svenska Standupgalan i år. Elvira har både scenisk närvaro och tajming som få andra.

Emma Hansson Löfgren. Emma är komiker och skådis och har synts i otaliga tv-produktioner som Centralskolan och Robins. Som komiker gräver hon där hon står och lyckas skapa bisarra berättelser om sitt eget liv och det hon ser runtomkring sig.

Fler komiker kan tillkomma utan förvarning.

Åldersgräns 18 år. Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 25 april, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 100 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 150 kr, student 110 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.